Anne Marie Selboskar Selven Kiropraktor MNKF   Anne Marie Selboskar Selven graduerte fra AECC i år 2000 og har jobbet ved Kiropraktorgården mesteparten av sin karriere. Hun har lenge vært en ildsjel i Norsk Kiropraktorforening (NKF) som har stilt opp i flere verv. Hun er leder av turnusutvalget per dags dato. Ellers er Anne Marie en treningsglad tobarnsmor som brenner for jobben sin.

Anne Marie Selboskar Selven
Kiropraktor MNKF

Anne Marie Selboskar Selven graduerte fra AECC i år 2000 og har jobbet ved Kiropraktorgården mesteparten av sin karriere. Hun har lenge vært en ildsjel i Norsk Kiropraktorforening (NKF) som har stilt opp i flere verv. Hun er leder av turnusutvalget per dags dato. Ellers er Anne Marie en treningsglad tobarnsmor som brenner for jobben sin.

Karl Martin Stålaker Kiropraktor MNKF   Karl Martin Stålaker har sin utdannelse fra Macquire University Sydney. I tillegg til fokus på nerve-, muskel og skjelett er Karl Martin spesielt interessert i behandling av over- og underekstremiteter, samt kjeveproblematikk. Karl Martin har også jobbet flere år i distriktet, i kommuner som Halsa og Rindal.

Karl Martin Stålaker
Kiropraktor MNKF

Karl Martin Stålaker har sin utdannelse
fra Macquire University Sydney. I tillegg til fokus på nerve-, muskel og skjelett er Karl Martin spesielt interessert i behandling av over- og underekstremiteter, samt kjeveproblematikk. Karl Martin har også jobbet flere år i distriktet, i kommuner som Halsa og Rindal.

 

*Medlem Norsk Kiropraktorforening (MNKF).

Trine Jakobsen    Kiropraktor MNKF    Mastergrad i Kiropraktikk fra Life University i Atlanta, USA- graduerte i 1998. Erfaringsbakgrunn fra privatpraksis på Finnsnes, Militærsykehuset på Setermoen og siste 20 år i privatpraksis i Trondheim sentrum og Ørlandet medisinske senter. God erfaring innen behandling av nakke- og rygglidelser,behandling av barn og gravide samt Trykkbølgebehandling. Tilleggsutdannelse i triggerpunkt/muskelbehandling. Tidligere regionsverv og etterutdanningsarbeid for NKF. Leder for region Midt-Norge og verv i turnusutvalget per dags dato. Medlem av Norsk Kiropraktorforening

Trine Jakobsen

Kiropraktor MNKF

Mastergrad i Kiropraktikk fra Life University i Atlanta, USA- graduerte i 1998. Erfaringsbakgrunn fra privatpraksis på Finnsnes, Militærsykehuset på Setermoen og siste 20 år i privatpraksis i Trondheim sentrum og Ørlandet medisinske senter. God erfaring innen behandling av nakke- og rygglidelser,behandling av barn og gravide samt Trykkbølgebehandling. Tilleggsutdannelse i triggerpunkt/muskelbehandling. Tidligere regionsverv og etterutdanningsarbeid for NKF. Leder for region Midt-Norge og verv i turnusutvalget per dags dato. Medlem av Norsk Kiropraktorforening